tisdag 28 december 2010

1-årsfotografering

Då var Isaks 1-årsftografering klar. Han visste egentligen inte riktigt om han skulle vara blyg eller nyfiken... Han ville gärna titta under luggen han inte har, hehe.








2 kommentarer:

  1. Läste om att du fotograferade, någon tipsade på en blogg, http://lyckligast.wordpress.com/, och jag kikade in.
    - Hej!

    Du tar många fina bilder! Men jag tycker att du ska lägga ut dem här mycket mycket större, det ser så fint och intensivt ut, säljer bra! Lycka till med affärerna :)

    Och så tror jag att dina bilder i detta inlägg skulle tjäna på en annan redigering, jag tycker det känns ganska gammaldags med den vita "vinjetteringen".

    ... ja om man fick lägga sig i lite då alltså ( i all välmening).

    SvaraRadera
  2. Hej Caroline!

    Kul att du tittade in och tack för din kommentar... Självklart får man lov att blanda sig... ;)

    Angående storleken på bilder så skrev jag det i ett inlägg alldeles nyligen... Jag tycker också att de ska vara större men får inte till det i html-koderna... Tycker inte det är lönt att byta fotoblogg heller eftersom jag ska börja knåpa på en hemsida här efter nyår.Man får helt enkelt klara sig med de små alternativt klicka på dem för då kan de bli riktigt stora ;)

    Kul att du kommenterade vinjetteringen! Det har jag upptäckt är en smaksak... Vissa tycker mycket om andra tycker inte alls... Men ja, det är lite gammaldags stil :) Just precis det med vinjettering har jag bollat med många...

    SvaraRadera